top of page

BEGRAFENISSEN VORST, BRUSSEL

Rouwen is een reactie en een gevoel van diepe droefheid na het verlies van een dierbare. Ieder van ons wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd…

Ondanks die droefheid moet er snel worden gehandeld en moeten er belangrijke beslissingen worden genomen. We kunnen ons dan verloren, gestresseerd, gedesorganiseerd en vaak zelfs kwetsbaar voelen.

Al drie generaties lang staan wij u bij met het grootste respect en toewijding. Wij nemen de tijd om naar u te luisteren en adviseren u stap voor stap. Onze begrafenisconsulenten voorzien eenvoudig, professioneel en transparant in al uw behoeften.

Wij staan tot uw beschikking.

WIE ZIJN WIJ?

Het beroep van begrafenisondernemer is een apart beroep, dat slecht bekend is bij wie er voor de eerste keer mee te maken krijgt.

Wij oefenen dit beroep al ruim 60 jaar lang uit.

Begrafenisonderneming Joseph Vanhorenbeke werd in 1957 opgericht en heeft, als goede huisvader, altijd de ontwikkelingen op het vlak van begrafenissen zo goed mogelijk gevolgd.

Vandaag zetten Chantal Vanhorenbeke, Stéphanie en Adrien (zijn dochter en kleinkinderen), samen met hun medewerkers, die filosofie voort, door rouwende families te begeleiden bij het regelen van de begrafenis van een overleden dierbare.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page